Vartalohoidot

Cryolipolyysi

(vatsaa, jenkkakahvoja, selkään kertynyttä rasvaa)

1 alue 1krt — 195€
2 alue 1krt — 295€ (säästä 95€)

Rasvasolujen poistamista jäähdyttämisellä.…
Kylmälle altistuneet rasvasolut jäätyvät ja sulettuaan ne hajoavat lipideiksi ja poistuvat hitaasti luonnollisen metaboliikan avulla noin kahden kuukauden kuluessa. Säännöllinen liikunta tänä aikana optimoi rasvasolujen tuhoutumisen. Cryolipolyysi vaikuttaa vain rasvasoluihin, sillä ne ovat herkempiä kylmälle kuin muut solut.

Laitteessa on imumekanismi, joka pitää ylimääräisen rasvakerroksen kahden jäähdytyspaneelin välissä, jotka poistavat lämmön kudoksista. Toimenpiteen aikana cryolipolyysilaite pitää hoitolämpötilan 5°C:ssa. Yhden alueen cryolipolyysihoito kestää tunnin.

Hoitokertojen määrä riippuu rasvakerroksen paksuudesta. Tavallisesti 1-3 hoitokertaa aluetta kohden on tarpeen toteuttaa vähintään kahden kuukauden välein.
criolipolis
Sivuvaikutukset

Välittömästi cryolipolyysin jälkeen punaisuutta ja pieniä mustelmia saattaa ilmestyä hoidetulle kehon alueelle. Turvotusta, arkuutta, pistelyä ja ihon tunnottomuutta saattaa tuntua hoidetun alueen rasvakerroksessa noin 3-5 päivää myöhemmin ja tunne saattaa kestää jopa muutaman viikon. Tämän kaltaiset sivuvaikutukset eivät ilmene joka kerta eivätkä jokaiselle käyttäjälle.
criolipolis

Kehonmuokkaus

ultraäänikavitaatio, rasvaimu, infrapunalaser, kaksisuuntainen RF ja rullahieronta.

1 alue 1krt — 140€
2 alue 1krt — 200€

ULTRAÄÄNIKAVITAATIO
Rasvan poistaminen ja ylimääräisten rasvasolujen sulattaminen, vähentää selulliittiä, poistaa ryppyjä ja parantaa kehon aineenvaihduntaa.
Rasvasolujen kalvot ja ilmakuplat niiden ympärillä hajoavat ja niistä vapautunut rasva poistuu kehosta normaalin aineenvaihdunnan kautta.
Useampaa kuin kahta aluetta ei voi tehdä kerralla, koska kehon täytyy pystyä poistamaan rikottu rasva elimistöstä.

INFRAPUNALASER
Kun laserlevyt on asetettu iholle, kylmät punaiset lasersäteet läpäisevät ihon yltäen juuri sopivasti rasvasoluihin asti. Kun laser osuu rasvasoluihin, käynnistyy moniosainen tapahtumaketju. Aluksi solujen läpäisevyydessä tapahtuu muutos, vesi ja rasvahapot siirtyvät rasvakerroksen ja ihon väliin. Tämä pienentää rasvasolujen kokoa ja ne rupeavat järjestäytymään uudestaan.

KAKSISUUNTAINEN RF
Kaksisuuntainen RF saa rasvan sisällä olevat vesimolekyylit pyörimään erittäin nopeasti aiheuttaen kitkaa ja shokin, jonka ansiosta triglyseriitit poistuvat rasvasoluista. 1-10M RF energia läpäisee ihon jopa 4-15mm syvyyteen varmistaen, että jokainen ihon taso on lämmittynyt tasaisesti. Uusi kollageeni tiukentaa ihon. Kaksisuuntainen RF tunnistaa ja yhdistää rasvasolut, jotta ne ovat lähekkäin, stimuloi kollageenien uusiutumista ja estää roikkuvaa ihoa muodostumasta.

IMURULLAUSHIERONTA
Rullat hierovat ihoa, kohentaen paikallista verenkiertoa, nopeuttaen rasva-aineenvaihduntaa ja tiivistäen selluliittiä. Rullat lämmitetään poikittain, jotta syvyys olisi yhdenmukainen ja turvallinen.
kehonmuokkaus

Kehonmuotoilu radiotaajuuksilla tai rf-hoidolla

Olkavarret 1krt — 120€
Vatsa 1krt — 120€
Pakarat 1krt — 120€
Pohkeet 1krt — 120€
Reidet 1krt — 150€

Kehonmuotoilu radiotaajuuksilla poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja auttaa vähentämään selluliitin muodostumista, tehostaa kollageenituotantoa ja auttaa pääsemään eroon itsepintaisemmistakin rasvakertymistä, joihin liikunta ei ole tehonnut. Hoidon avulla saa myös vähentää roikkuvaa ihoa, kiristää ns. alleja, kiinteyttää raskauden jälkeistä vatsaa, pienentää ns. jenkkakahvoja ja jopa nostaa ja kiinteyttää takapuoltasi.

Radiotaajuuden energia läpäisee ihon kerrokset samalla lämmittäen ihon kudoksia, joihin kollageenikuidut ovat sulautuneet. Paikallinen lämmitys aikaansaa kollageenikuitujen välittömän supistelun ja rasvasolujen kutistumisen, samalla kun sidekudoksen solut stimuloituvat tuottamaan uutta kollageenia ja elastaania. Tämä saa aikaan kiinteämmän, tasaisemman ja nuoremman näköinen ihon, joka on näkyvästi kohentunut. Rasvasolut ovat vähentyneet ja itsepintaista selluliittia on vaikeampi huomata.
rf-hoito
Toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi yleensä useampi hoitokerta 4-8 kertaa.

Sinulle ei voida tehdä hoitoa jos sinulla on:
 - tulehdustila kehossa
 - olet raskaana tai imetät
 - sairastat syöpää tai olet vakavasti muuten sairas
 - sinulla on kasvain
 - laskimo- tai verisuonitulehdus
 - alueille joissa on metallia ( kohdun kierukka) ei hoitoa anneta.
rf-hoito

Ultraääni-kavitaatio

1 alue 1krt — 120€
1 alue 2krt — 200€

Ultraääni-kavitaatio on kivuton hoito ja muotoilu vartalo ilman leikkausta. Ultraääni- kavitaation avulla saadaan rikottua ihonalaista rasvakudosta pysyvästi ja kivuttomasti. Teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä - kuten ravinnosta saatu rasva ja poistuu kehosta muutamien viikkojen aikana.
Hoito vähentää selluliittia, lisää lymfavirtausta, parantaa ihon elastisuutta, pienentää suuria ihohuokosia, tekee ihosta sileämmän ja auttaa laihtumaan. Sisältä imurullaus, ifrapuna ja radiofrekvenssi. Näin saamme tehokkaan alun puhdistumiseen.
ultraääni
Hoitoalueet:
 - etureidet
 - takareidet
 - sisäreidet
 - pakarat
 - vatsa
 - jenkkakahvat
 - käsivarret
Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen huomaat selviä tuloksia (Vyötärö -2-4 cm, reidet -1-2 cm)
Paras tulos saavutetaan hoitosarjana 4-8 kerta.
ultraääni

LPG-Ergodrive kiinteyttävä ja hoikentava

1krt. 30min — 40€

1krt. 60min — 60€

LPG-hieronta on tehokas ja hellävarainen apu erilaisten kipu-, jännitys- ja turvotustilojen oireiden helpottamiseen. Kyseessä voi olla esimerkiksi pitkäaikainen selkäkipu säteilyoireineen, vamman jälkeinen kipu tai kehon lymfa- eli nestekierron häiriö.

LPG:llä on saavutettu hyviä tuloksia mm. fibromyalgian epäsäännöllisten ja vaihtelevien kipujen sekä erilaisten leikkauksien jälkitilojen kuten turvotuksen hoidossa. Aineenvaihdunnan paraneminen edistää myös vamma-alueen paranemista.

 - erilaiset kiputilat
 - fibromyalgia
 - laskimon vajaatoiminta ja muut lymfatoiminnan häiriöt
 - arpikudos
 - niveljäykkyys
 - leikkausten jälkitilat

LPG -hieronta vauhdittaa kehon aineenvaihduntaa, jonka ansiosta laitteella pystytään nopeuttamaan lihasten palautumista merkittävästi. LPG-hoitoja käytetään yleisesti myös erilaisten urheiluvammojen tai niihin liittyvien leikkausten jälkitilojen hoitoon, sekä kehon muokkaukseen. LPG-laitetta käyttävät mm. useat kansainvälisen huipputason jalkapalloilijat, pyöräilijät ja yleisurheilijat

LPG-hieronnan osa-alueita:
 - lihasten valmisteleminen urheilusuoritukseen
 - lihaksia ja kehoa palauttava hoito
 - lihas-, jänne- ja fascia -hoidot (esim. krampit, repeämät ja revähdykset)

Et voi tehdä jos sinulla on syöpä, kuume/flunssa, akuutissa vaiheessa oleva sairaus, vakava sydänsairaus, ihoinfektio, pinnallinen laskimotulehdus. Paikalliset kontraindikaatiot- esteet: Raskaus, tulehtuneet suonikohjut, avohaava, ihonalaiset implantit, sydämentahdistin, herpes, tyrä, tatuointi (uusi), pahanlaatuinen ihottuma.
ergodrive

Alfa LED happikapseli

1krt. (30min.) — 35€

3krt— 85€

Tämä turvallinen ja luonnollinen hoito kohentaa aineenvaihduntaa, edesauttaa painonpudotusta, tiukentaa ihoa ja siloittaa raskausarpia. Hoito vaikuttaa myös kehon sisäiseen puhdistautumiseen, sillä se auttaa optimaalisen terveyden saavuttamisessa ja kehoa taistelemaan sairauksia vastaan.
 
SLIMLINE POD antaa täydelliset edellytykset painonpudokseen, selluliitin vähentämiseen, ihon kiinteyttämiseen ja nuorentamiseen, aineenvaihdunnan parantamiseen, energiatason nostamiseen, veden kehoon kerääntymisen vähentämiseen, kehon sisäiseen puhdistukseen ja tulehduksien estämiseen.
 
- LED-valohoidon kosmeettiset hyödyt
- Silottaa juonteita ja ryppyjä
- Parantaa aknea ja pienentää huokosia
- Kohentaa ihon väriä ja rakennetta
- Palauttaa ihon luonnollisen kollageenituotannon
- Vähentää melaniinia, joka aiheuttaa tummia pisteitä
- Vähentää auringon aiheuttamia ihovaurioita
- Parantaa verenkiertoa ja ihon kosteutta
- Vähentää ihon halkeilua, punaisuutta ja punastumista
- Vähentää ekseeman aiheuttamaa arpeutumista, punaisuutta, kuivia laikkuja, - kutinaa ja kosketusherkkyyttä
- Stimuloi ja aktivoi luonnollista aineenvaihduntaa

Slimline Pod käyttää kahta eri väristä aallontaajuutta.
Punavalohoito: Nuorentaa ihoa parantamalla verenkiertoa ja lisäämällä kollageenituotantoa. Se antaa helpotusta krooniseen ja akuuttiin kipuun, mukaan lukien lihassärky, nivelsärky- ja tulehdus, korkea verenpaine, kudos- ja hermovaurio. Hoito lyhentää vammojen parantumisaikaa.
Keltavalohoito: stimuloi hermostoa ja imusuonistoa, kiinteyttäen ja vahvistaen lihaksistoa verinahkan alla ja sileyttäen ihoa täten auttaen hidastamaan ikääntymisen merkkejä.

Happihoidolla on monia hyötyjä: energian lisääntyminen ja kestävyyden parantuminen, joka mahdollistaa lihasten palautumisen, joka taas johtaa vähempään kolotukseen ja kipuun. Se auttaa unenlaatuun, selkeyttää ajattelua, lisää valppautta ja parantaa muistia. Se antaa kaikenkattavan hyvän olon tunteen. Ikääntymisprosessi yhdistetään ihosolujen vähentyneeseen hapensaantiin. Happi antaa iholle paljon kaivattuja ravinteita itsensä korjaamiseen sisältä käsin. Puhtaan hapen käyttö synnyttää energisoivan ja parantavan vaikutuksen ihosoluissa, joka on ihanteellinen akneiholle anti-bakteerisen vaikutuksensa ansiosta.

Kivunlievityshoito
- Haavojen hoito
- Välilevytyrä ja välilevynpullistuma
- Lihaksista johtuva selkäkipu
- Nivelrikko
- Fibromyalgia
- Kemoterapiahoidoista syöpäpotilaille aiheutuneet kivuliaat sivuvaikutukset
- Venähtäneet ja kireät lihakset, lihaskouristukset
- Tulehdukset
- Hermovammat
- Urheiluvammat- Luunmurtumat, nyrjähdykset, tenniskyynärpää jne.
- Niskakipu ja -jännitys

Iho-ongelmat
- Palovammat
- Akne arvet
- Ruusufinni
- Ekseema
- Psoriasis
- Jalkasieni

Ihon nuorentaminen
- Ihon nuorentaminen
- Rypyt ja juonteet
- Tiukennus ja kiinteytys (ei-kirurginen vaihtoehto kasvojen kohotukselle)
- Viat ja punaisuus
- Ikääntymisen merkkien hidastaminen
- Iholäiskät ja hyperpigmentaatio kasvoissa, käsissä tai niskassa
- Aknearvet

happikapseli

Infrapunahoitosänky

40min — 30€

Nuga Bestia suositellaan käyttämään
Niskaan, Selkään, Jalkoihin, Korkeaan verenpaineeseen, Diabetekseen, IBS, Kuukautiskipuihin, Painonhallintaan, Rentoutukseen, Urheilusuoritusten jälkeiseen palautumiseen, Hauraisiin luihin/osteoporoosiin, Skolioosiin ja selkärangan kaarevuuteen,Uniongelmiin
 
Hoidon periaatteet
CH’UNA hoito, Akupainanta, Moxi hoito, Hieronta, Hermoston aktivointi, TNS-hoito, Syvälämpöhoito, Anionit, Kaukoinfrapunasäteet, Negatiiviset ionit, Tourmanium, Matalataajuiset aallot, Verenkierto

TOURMANIUM LÄMPÖMATTO
Varta vasten Tourmanium keraamin kanssa käytettävä lämpömatto antaa käyttäjälleen mahdollisuuden akupainantaan, syvälämpöön, kaukoinfrapunasäde- ja anionihoitoon.

nuga-best

Yummy Beauty © 2017